The art of automatic identification

The art of automatic identification

The art of automatic identification

Home Page

Service Program

 

 


Konu Datalogic ürününüzün bakımı olduğunda, kimse bu işi bizden iyi yapamaz. Çünkü sahip olduğunuz veri yakalama ürününü biz tasarladık ve kullanılan tüm parçalar ve malzemeler dahil bütün üretim sürecini ve üründen ne kadar yüksek bir performans beklediğinizi çok iyi biliyoruz. Hiçbir diğer servis sağlayıcı Datalogic ürününüze bizim sunacağımız deneyim, kalite güvencesi, fabrika yükseltmeleri ve maliyet tasarruflarını sağlayamaz.

Datalogic ADC Servis Programının amaçları şunlardır:

1. İşlerinizi kolaylaştırmak
2. Ürününüzün sorunsuz çalışma süresini arttırmak
3. Sizinle uzun vadeli ortaklığımızı sürdürmek
4. Memnuniyetinizi arttırmak
5. Toplam sahip olma maliyetini düşürmek

Datalogic ADC, ADC ürünlerine yaptığınız yatırımı korumak, veri yakalama sistemlerinizi daha verimli hale getirmek, bakım ve destek maliyetlerini düşürmek ve size maksimum verimlilik ve kârlılık sağlamak için geniş ve eksiksiz satış sonrası hizmetler sunar.

EASEOFCARE NEDİR?

EASEOFCARE (Bakım Kolaylığı) Servis Programları ürünün tüm yaşam döngüsü boyunca müşterilere en iyi bakımı en uygun fiyatlarla sağlar. Datalogic ADC programları, ürünün satıldığı andan itibaren 3 yıllık ve 5 yıllık kapsam seçenekleri sunar. Dahası; Mobil Bilgisayarlara yönelik tüm Ease of Care programları, seçilen program süresi boyunca Wavelink TE ve Avalanche yazılım bakımlarını da içerir.

EASEOFCARE Geniş Kapsamlı Ertesi Gün Değiştirme Programı. Datalogic ADC ürününüzü kullanamazsanız, verimliliğiniz düşer ve para kaybedersiniz. Datalogic ADC'nin Ertesi Gün Değiştirme Hizmeti, sorunlu ünitenizin Datalogic ADC yedek parça havuzundan bir ürünle hemen "ertesi gün takılıp çalıştırılacak şekilde" değiştirilmesini sağlayarak size mümkün olan en kısa zamanda çözüm sunar. Malzeme kusurları, normal eskime ve yıpranma ve kazara kırılmayı da kapsayan bu hizmet, size, ücretsiz fabrika yükseltmeleri de dahil tüm operasyonel ve kozmetik şartnamelere uygun bir ürün sağlar. Hizmet, kritik görevler yürüten ve kesintisiz çalışma süresini maksimumda tutması gereken müşteriler için idealdir.

EASEOFCARE Geniş Kapsamlı 2-Gün Programı. Bu program, size rakipsiz bir fiyatla daha yüksek seviyede bir hizmet sunar. İki (2) iş günü gibi yüksek bir değiştirme hızıyla fabrika düzeyinde depo tamiri hizmeti sunan program, malzeme kusurları, normal eskime ve yıpranma ve kaza hasarlarını kapsar ve size, ücretsiz fabrika yükseltmeleri de dahil, tüm operasyonel ve kozmetik şartnamelere uygun bir ürün sağlar. Yedek ekipmanın sınırlı olduğu dar ortamlarda çalışan veya aksaklık süresini minimumda tutması gereken ve mal takibine önem veren müşteriler için idealdir.

EASEOFCARE 5 Gün programı. Bu programla, çok acil olmayan ürün onarımlarınızın tutarlı fabrika prosedürleri, kontrollü maliyetler ve garantili sonuçlarla yapılacağını bilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Malzeme kusurlarını ve normal eskime ve yıpranma sorunlarını beş (5) iş günü içinde gideren bu program, ücretsiz fabrika yükseltmelerini de kapsar. Program, makul bir onarım süresine ve daha iyi maliyet kontrolüne ihtiyaç duyan müşteriler için idealdir.

Daha fazla bilgi için lütfen Datalogic ADC Yerel Temsilcinizle iletişime geçin.

EASEOFCARE SNAPSHOT


Servis Programı Broşürü
Servis Programı Broşürünü hemen indirin (pdf dosyası). 

Our Brand


Markamız, dünyada sahip olduğumuz yerin ifadesidir. İmajımızın ve prestijimizin vücut bulmuş halidir. Vizyonumuz, misyonumuz ve değerlerimiz görsel ve sözlü marka kimliğimiz yoluyla aktararak bizimle iletişim kuran herkese tutarlı bir mesaj verir ve her iletişimde bu mesajı daha da güçlendirir.

İş süreçlerine kaliteli otomasyon çözümleri sunarak, işletmelerin daha verimli olmalarına yardımcı oluruz. Müşterilerimizin ister daha akıllıca, ister daha hızlı ve daha verimli çalışmalarına yardımcı olalım, otomasyon ve tanımlama teknolojilerimiz onlara yatırımlarının tam karşılığını verir.

Ancak bizi diğerlerinden ayıran şey yalnızca yaptığımız iş değildir; o işi yapma şeklimizle de farkımızı gösteririz. Açıklık, özgünlük ve kararlılık değerlerimizden asla ödün vermeyiz.

Bizi çok-teknolojili otomatik tanımlama sektöründe küresel uzman haline getiren, yenilikçi ürünlerimizle birlikte, işte bu müşteri odaklı, samimi, erişilebilir ve doğruluktan taviz vermeyen duruşumuzdur. Dostça güvenebileceğiniz uzmanlar.
İndir 

RMA

Onarım için Datalogic ADC Servis Merkezine gönderilen tüm ekipmanlar için birer Malzeme İade İzni (RMA) gereklidir.
Çevrimiçi RMA aracına hoş geldiniz. Hizmetimiz, tüm Datalogic ADC cihazı kullanıcılarına açıktır.
Bir RMA girmek ve şirketinize ait ekipmanların onarım durumunu gösteren bir bağlantı oluşturmak için tek seferlik bir çevrimiçi kayıt işlemini tamamlamanız gerekmektedir. Bu kayıt işleminde, web sitesini ziyaret ettiğiniz zaman kullanacağınız Kullanıcı Kimliğini ve parola size verilecektir.

 

RMA login


RMA süreci veya kayıt işlemi hakkında bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.
AVRUPA Ücretsiz Hat: 00 800 2244 2242 (İspanya hariç AB ülkeleri)
AVRUPA Ücretsiz Hat: 900 988 315 (İspanya)
AVRUPA Tel. +421 (0) 33 590 8902
AMERİKA Ücretsiz Hat +1 (888) 435 7772
AMERİKA Tel. +1 (541) 349 8283