Presse Meldungen

Presse Meldungen

Presse Meldungen

De nieuwe Lynx™ PDA geeft medewerkers power

Culemborg, 3 december 2012 – Datalogic ADC introduceert de Lynx™ PDA, een compacte en ergonomische mobiele computer die medewerkers in staat stelt toepassingen sneller en beter uit te voeren, zowel in de winkel als in de buitendienst.

De nieuwe Lynx PDA is de perfecte metgezel voor de gebruiker. Deze mobiele computer past in uw zak en heeft een scherm van 2,7 inch (bijna 7 cm) dat dankzij een nieuwe technologie beter leesbaar is, zowel binnen als buiten. Door zijn ergonomische vormgeving ligt de Lynx PDA perfect in de hand, terwijl zijn IP54-codering beschermt tegen stof en water. De Lynx PDA is ontworpen om te kunnen presteren in de meest veeleisende omgevingen.

Allesomvattend is de term die de Lynx PDA het best omschrijft. Dit compacte apparaat bevat een GPS-navigatiesysteem, een telefoon, een camera, een computer en barcodelezer: en dat alles in één draagbaar apparaat. Van het Assisted GPS, dat ook gebruik maakt van het hybride Core Engine-positioneringssysteem van Skyhook, zijn 3-megapixelcamera met ingebouwde flits, tot de onovertroffen draadloze communicatie: de Lynx PDA is van alle markten thuis. Met dit apparaat hebben uw medewerkers alles wat ze nodig hebben om iedere klus op het gebied van retail, productie of transport & logistiek snel en makkelijk te klaren.

De vier radio's en interne antennes in de Lynx PDA garanderen snelle en veilige communicatie waar u ook bent, tussen, maar ook buiten de vier muren. Een 3G/4G HSPA+-module zorgt voor realtime communicatie, evenals de Summit IEEE 802.11 b/g/n-radio, die bovendien voor het hoogste veiligheidsniveau zorgt dankzij de Cisco-gecertificeerde draadloze communicatie (CCX V4). De Lynx PDA zorgt gegarandeerd voor meer flexibiliteit in iedere infrastructuur en versnelt de gegevensoverdracht aanzienlijk. De Lynx PDA is bovendien voorzien van een Bluetooth® radio.

De gebruiker kan kiezen tussen een 1D-laserscanner, om snel en nauwkeurig gegevens te lezen bij scanintensieve toepassingen en een ultramoderne 2D-barcode-imager, waarmee zowel 1D- als 2D-barcodes kunnen worden gelezen. De Lynx PDA biedt tevens keuze uit twee toetsenborden. Een numerieke en een QWERTY uitvoering, beide ontworpen met achtergrondverlichting.

De Lynx PDA is out-of-the-box klaar voor gebruik. De accu, micro-USB-kabel en oplader, met stekkers voor alle regio's, zitten allemaal in één doos. Alles wat nodig is om met de PDA te kunnen werken, is dus aanwezig.

"Datalogic wilde een PDA maken die verdergaat dan de standaard Data Capture mogelijkheden, de gebruiker echte power en meer plezier in hun werk zou geven en tegelijkertijd de snelheid en doelmatigheid zou vergroten. De Lynx PDA heeft de perfecte combinatie van technologie, robuustheid en ergonomie, en maakt elke taak gemakkelijker, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden," aldus Francesco Montanari, Vice President & General Manager Mobile Computing van Datalogic ADC.